maanantai 22. helmikuuta 2021

Marjukan vaalilause: - Hyvin voivat liitosalueet ovat myös keskikaupungin etu!


 Nämä lupaukset olen kirjannut 22.2.2021  YLE:n vaalikoneeseen, joka julkaistaan maaliskuun puolivälissä. On hyvä kone ehdokkaita miettiessä. Kirjaan tähän nämä vaalilupaukseet. Jos niin kävisi, että pääsisin läpi, pitää sitten kauden lopussa tsekata, onko joku näistä toteutunut. 

1. Edistän erityisesti liitosalueiden (Kalvola, Renko, Hauho, Tuulos, Lammi) kehitystä. (Kaavoittaminen, palvelujen säilyminen, 3. raide, kouluasiat, yrittäminen), Hyvinvoivat ja ominaispiirteensä säilyttävät liitosalueet ovat myös keskikaupungin etu!


2. Haaste: Soteuudistus tuo toteutuessaan muutoksia. Vaikuttaa työnkuviin ja palkkauksiin, myös työkulttuuriin ja yhteisten arvojen pitää löytyä. Se on myös mahdollisuus. Lisääntyvää byrokratiaa vältettävä. Toisia kuunnellen ja yhteistyössä onnistumme!


3. Yhteistyö Hämeenlinnan asian edistämiseksi: Kuuntelen asukkaiden toiveita herkällä korvalla. Voin kannattaa myös muiden puolueiden tuomia esityksiä, kun ne edistävät kaupungin asiaa. Lupaan olla kannustava, mutta kriittinen. Asiapohjalta!


Puolustan erityisesti näitä: Asuminen, joukkoliikenne, koulut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti